11-10-11

Marathon in mineur

Mijn 7de Marathon is een klein beetje anders uitgedraaid dan gepland: 5 u 00'53" is zelfs voor mijn kunnen een beetje te lang Onbeslist

Daar zijn verschillende oorzaken voor denk ik,
1)Te weinig getraind, de laatste 7 weken slechts 270 km, normaal loop ik dit in volle voorbereiding op 1 maand.
2) Niet uitgerust aan de start gekomen, ik had 2 dagen verlof vóór de Marathon, maar door problemen op het werk heb ik de vroegen moeten werken, en dat kruipt in uw lijf en leden.
3) Mijn grootste probleem waar ik reeds 20 jaar last van heb is acuut overgewicht, 20 kilo te veel en dat sleep je ook mee zeker op het einde moet je daar de gevolgen van dragen.

De start was wéér hectisch, te lang getreuzeld in de kleedkamer, op weg naar het toilet nog vlug een vriendin (Hilde 3u51') tegengekomen en het was lang geleden dus nog een beetje bijgepraat, en zodoende moesten we ons nog reppen om op tijd aan de start te komen.
Bart(4u22') en Filip(4 u12') waren reeds vlug uit het zicht, maar ik heb wel 25 km met Koen Van Steenkiste(4u35') in mijn horizon gelopen (met de bedoeling, als Koentje verzwakt haal ik hem wel in ;-) tot dan ging het nog steeds goed,
Maar toen begon ik snelheid te verliezen en alleen kan ik er niet genoeg tempo inhouden, van km 17, waar de arme man is doodgevallen ben ik alleen verder gegaan, En vanaf km 35 ben ik een aantal keren beginnen wandelen en daar velies je ook veel tijd mee.
100 keer heb ik gedacht, nu ist zeker: dit is mijn laatste! Maar van zodra de eindmeet in zicht is vergeet je uw ellende en na de (koude) douche begon ik al, mede door de opbeuringen van Filip en Bart, aan de volgende te denken. 
Ik hoop dat mijn volgende een betere wordt, en ook eens een grote waar je nooit alleen loopt, ik denk aan Barcelona, Rotterdam, Parijs of als ik binnen geraak in de tombola: Londen 
Wel te verstaan 1 van de 4 en niet alle 4 hé ;-) 

 

11:37 Gepost door RonKing | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |