27-07-11

Marathon van Oostende

Ik heb met oog op mijn inschrijving voor de Marathon van Oostende mijn doelstellingen een beetje aangepast.

Met andere woorden geen 2 Marathons op 3 weken voor mij.
Normaal ging ik samen met mijn vrienden van JC Aalter in Hilvarenbeek mijn 7de Marathon lopen, maar voor de Marathon van Oostende had ik verlof genomen op mijn werk en dit is sinds gisteren toegestaan, en ik heb inmiddels ondervonden dat 2 op 3 weken voor mij niet haalbaar is.
Dus loop ik op 18/09 een halve Marathon of een 30 km, keuze genoeg in de buurt van Tilburg.
En op 09/10/2011 de Marathon van Oostende, het ziet er een leuk parcours uit ginds aan het zeetje.
https://sites.google.com/a/marathonoostende.be/web/home 

Dinsdag gaan we naar het Cadzand een beetje gaan afzien in de duinen , en op 3/9 is er de halve van Runners Evergem.

18:06 Gepost door RonKing | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

09-07-11

100 loopdagen - 1426 km - 21 wedstrijden

Mijn eerste 100 loopdagen van 2011 zitten erop, das goed voor 1426 km - 21 wedstrijden waarvan 1 Marathon, een Leopoldsloop van  27 km en 3 halve Marathons

Na mijn verjaardagsmarathon heb ik mezelf 4 dagen rust gegund, inmiddels zijn we 3 weken verder en ben ik reeds volop aan het trainen voor mijn volgende Nr 7 genoemd ;-)
Het Kermisseizoen is ook reeds begonnen waarbij niks moet en bijna alles mag ;-) en dit is toch een leuke tussenperiode in de zware trainingen die ik mezelf opleg, niet echt Spartaans maar toch een beetje pittig.

Er zijn sinds "De Nacht" toch al 4 van deze joggings de revue gepasseerd, hier een kleine opsomming van mijn uitspattingen te beginnen met:

De Jaarmarktjogging in Kaprijke: 15.2 km in het aangename gezelschap van Katleen Peirens en voor de eerste 10 km ook mijn schoonbroerke Filip Hoornaert. Ik ben daar als 35 ste over de eindmeet gehold op 36 deelnemers in een tijd van 1 u24' (10.8/u)
 

De Trappistenloop te Vinderhoute 13.2 km in terug een gezapig tempootje van 10.7/uur nu samen met Cindy Martens en echtgenoot Angelo de Vriend, Filip, Bart Kerwijn en mijn maatje van JC Aalter: Geert Van Hooreweghe, meer dan 700 joggers voor de trappisten en tijd had hier voor velen geen belang: 229 ste van de 288 atleten op de lange afstand. 

De Polderloop te Watervliet: Dit was de tweede loop van de 7 Prestigelopen van onze club: De Krekenlopers.
Bij de eerste editie had ik op de tussenafstand gelopen, maar daar lopen alle zware kanonnen, dus ben ik maar wijselijk overgestapt naar de langste afstand: 12.54 km in 1 u 12 ( 10.5/u). We hadden in het begin afgesproken met enkele JCA ers om er een rustige avondjogging van te maken, Ik ben met nr 333 op de 33ste plaats gefinisth op 39 lopers, Tilo, Geert, Filip, Christiaan en Carlos bedankt voor het gezellig onderonsje, in de laatste ronde kregen we ook nog het gezelschap van Cavaloper Eddy die wellinswaar gekwetst nog een rondje uitliep, zijn vrouwtje Patricia was reeds met Nico gaan douchen, (elk appart wel teverstaan hé!!)

Avondjogging Zevergem (what's in a name???) Maar liefst 470 joggers verschenen aan de start van Antoine zijn jogging, een waar succes voor deze sympathieke man uit De Pinte.
Deze keer hadden Filip en Ik het plan opgevat om eens een beetje vlugger van start te gaan en een mooie tijd proberen neer te zetten.
10 km is en blijft een leuke afstand om eens te testen hoe het met de vorm gesteld is, Onze vrienden van Aalter hadden we van bij de start achter ons gelaten, en daar zijn ze ook gebleven, enkel en alleen omdat zij het zo wilden.
De eerste ronde hebben we in 27'15" afgelegd, maar toen Filip op de brug over de autostrade een intervalleke pleegde, zijn we gewoon blijven doorgaan tegen 12/u om zo in een tijd van 52'33" over de aankomstmeet te lopen.(11.6/u) en dit is voor beiden een zeer aannemelijke tijd.
165 ste en 167 ste op 244 lopers van de 10 km,  

zevergem.jpg


Volgende week is het kermis in Assenede en daar gaan we mét een kippetje voor een kippetje lopen ;-)
En om mijn verlof af te sluiten is het op 22/7 De Grensoverschrijdende 10 miles van mijn vriend en naamgenoot Ronny Goethals te St Margriete, start om 19 u 45 aan de tent op het voetbalterein.

Allen daarheen zou ik zeggen  


09:28 Gepost door RonKing | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |