21-03-11

Marathontraining en Zwinstedenloop te Sluis

Maandag ben ik officieel begonnen met de voorbereiding voor mijn vierde of zesde Marathon, tot nu toe 5 gestart en 3 uitgelopen ;-) De Nacht Van West - Vlaanderen op 17/06/2011 in Torhout.

Hier kan je mijn schema bekijken, van het net gehaald en aangepast aan mijn ploegsysteem: marathontraining.htm

Maandag: Met het oog op De Zwinstedenloop van zondag eens een rustige lange duurloop gedaan: 25 km in 2:45:02, net geen 9.1/uur.

Woensdag:Vandaag moest er al eens ietsje vlugger gelopen worden, geprobeerd om in marathontempo te lopen: 12.4 km in 1:13:38 das goed voor 10.1/u en dat is mijn streefdoel voor "De Nacht" ongeveer 4 u 15.

Zaterdag: Een goede raad van vriend en ervaren Marathonloper: Danny Van De Walle:  Daags voor een wedstrijd eens 5 km loslopen met 1 versnellingske erin, om uw spieren te laten weten, dat ze s'anderendaags moeten optreden ;-), en tot nu toe ben ik daar zeer tevreden mee met dit korte loopje als voorbereiding.

Zondag: De Zwinstedenloop: De Cavalopers waren nog eens kompleet aan de start, samen met nog een 50 tal andere Krekenlopers aanwezig op zeeuwsvlaanderens mooiste voorjaarsklassieker.
Filip ging na 1 maand inactiviteit samen met Elke (28:59) (De echtgenote van onze nieuwe huisfotograaf Stofke) starten in de 5 van Sluis, je vind hem niet terug op de uitslag omdat hij zijn nr niet heeft kunnen omruilen, maar hij is aangekomen in 27 min.

Paticia en Eddy gingen gewoon samen met Hilde Dhont (1:43:27) van Jogginclub Aalter op het gevoel lopen, voor Patricia werd het een ongeloofijk goed gevoel want ze liep een nieuw PR maar liefste 4 min sneller dan haar vorige: 1:45:01 en dit is ook de tijd van Snelle Eddy.

Bart en Ronny (ik dus) zijn gestart met de bedoeling om binnen de 2 uur "binnen" te zijn, na een valse start (ik moest traditioneel den eersten boom hebben) hebben we langzaam ons tempo opgevoerd, km 5 in 28' , de volgende.5 km in 27' en zo verder elkaar om beurt uit de weinige wind gezet. we zijn netjes naast elkaar over de finishlijn gelopen in een tijd van 1:57:00 en dat is een gemiddelde van 10,8/u  Opdracht volbracht

Zondag is er de 9e Blaarmeersenloop, maar zaterdag moeten er nog eerst enkele katjes gegeseld worden op de jaarijkse Clubsouper van de Krekenlopers en de katjes zouden wel eens katers kunnen worden.

 Onze nieuwe huisfotograaf Stofke gefotografeerd  
DSCN0277.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Eddy  - Patricia en Hilde
ed.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Filip en Elke                                                               
flip.jpgelke.jpg
En de 2 schoonste van den hoop Bart en RonKing

bartenik.jpg 

10:25 Gepost door RonKing | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Allez santé alvast voor de komende loopkaters ;-)
Goed gelopen gisteren!

Gepost door: BeWa | 21-03-11

weeral ne geslaagde halve marathon, ziet er goed uit voor de marathon !

Gepost door: Filip | 22-03-11

De commentaren zijn gesloten.