06-02-11

De halve van Cadzand op biodiesel !

Als voorbereiding op de halve Marathon van Cadzand heb ik de test met rodebietensap gedaan, 6 dagen aan een stuk een halve liter van dat onsmakelijke goedje gedronken. En tot mijn grote verbazing moest ik vaststellen dat het werkt. Verder zijn er ook nogal wat kilometers gelopen om toch maar niet uit de toon te vallen bij de rest van de Cavalopers.

Woensdag 26/01: Samen met Patricia eens naar Kaprijke en terug aan 9.5/u en toen ik in Eeklo terug kwam moest Patje naar de kapster, ik ben dan maar van vriendin gewisseld en heb met Kathy Ingels nog een blokje van 6 km gelopen maar nu aan 10.5/u, als ze mij maar kunnen doen afzien hé ;-)

 Donderdag 27/01: Donderdag heb ik voor mijn eigen vrouw gekozen, die is zich aan het voorbereiden voor de Leopoldsloop alwaar ze zich met enkele Mallorcaanse vriendinnen aan de 6 km gaat wagen. Rustig aan 8.5/u een beetje bekomen van da jong geweld van daags ervoor.

Zaterdag 29/01: Terug een oude traditie opgepikt om na mijn eerste werkdag van de vroegenploeg naar huis te lopen (22.6 km) En wie stond daar op km 16, juist ja ons Bea om samen de laatste 6.6 km mee te huppelen. Ditmaal aan 9/u Bea was in vorm. Dit bracht mijn totaal voor Januari op 165 km in 14 loopdagen.

Dinsdag 01/02: Voor het eerst in haar loopcariere wou Bea eens samen met mij (Morantisch) de brug op
terug 6.6 km maar nu aan een slakkegangetje want ze had zich er een klein beetje aan mispakt (aan de brug welteverstaan)

Woensdag 02/02: Omdat ik dit jaar nog niet veel boven de 15 km gelopen had wou ik vóór de halve van Cadzand toch nog eens eentje van bijna 20 lopen, en met veel tegenwind want dat ging er vandaag ook zijn!  Zo ben ik nog maar eens naar de Moerstraat : http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=336764 gelopen met nog een stukje erbij zodat ik aan 19.5 km kwam tegen 9.3/uur en ook de laatste 7 km sterke tegenwind, ne mens moet toch nie veel hebben om content te zijn.

Vrijdag 04/02: Kaprijke de 12.2 kilometers in 1 u 20' rustig voorbereiden op wat zondag komt.

Zonddag 06/02: De halve Marathon van Cadzand, een puike organisatie van AV De Wielingen http://www.avdewielingen.nl/dewielingen.php, wie goed kijkt ziet ondergetekende op de frontpage van hun website, die kerels hebben nog smaak ook.
Zeer veel bekend volk van de Krekenlopers, Aalter, Runners Evergem en nog veel andere vrienden hebben de start gewaagd aan de Boulevaard van Cadzand. Ook de Cavalopers zijn voltallig aanwezig geweest op het winderige strand van Cadzand.
Snelle Eddy en Patricia liepen elk hun eigen tempo, en die waren we dan ook vlug kwijt, maar Bart Filip en ikzelf hadden afgesproken om samen te lopen, geen probleem tot aan km 19, want dan kreeg ik het zot in mijn kop (ik liep reeds 7 km achter een hollands poepeke en wilde ook eens de voorkant zien, daar was ik zo van geschrokken dat ik onmiddelijk 11.5/u ben gaan lopen Schamen, op het strand en bergop is er aan Filip weinig te doen, Bart en Ronking zijn beter bij tegenwind, maar al bij al waren we elkaar waard in het "afzien" vandaag.
Eddy is ongeveer na 1 u 50 aangekomen 9 minuten later kwam Patricia over de streep en de rest van de Cavalopers zijn zo rond de 2 u 07 aangesukkeld.
Over het Bietensap wil ik het kort houden: het werkt, persoonlijk heb ik zeker bij zo een weer een dipje tussen Km 15 en 18 maar vandaag begon het pas goed te gaan na 15 km. Van het rode bietensap krijg je een tragere hartslag  en zodoende ook meer uithoudings vermogen, maar het smaakt slecht en je plast er raar door, zo heb ik vandaag nog eens vernomen van een goeie vriendin dat er nogal vlug naar de dokter gelopen wordt met het gedacht dat er plotseling bloed geplast wordt. ;-) 
Uitslag 1/2 van Cadzand 2011: http://www.avdewielingen.nl/dewielingen.php
Van links naar rechts Bart Kerwyn - RonKing  - Filip Hoornaert  toen waren we nog fris
cadzand2.JPG

Binnen 14 dagen is er weer de Leopoldsloop en daar gaan we de 27 km lopen, laat maar komen

18:06 Gepost door RonKing | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

De km's worden ferm goed verteerd zo te lezen, hopelijk tot op 19/2

Gepost door: Stofke | 06-02-11

Volgens de gazet wordt je beter een tweede Popeye, spinazie is namelijk nog beter dan bietensap!
Maar daar heb je dan wel weer groene k... van dus best nog een beetje wachten tot de mais weer hoog
genoeg staat ;-))

Gepost door: PATRICIA | 06-02-11

Volgens de gazet wordt je beter een tweede Popeye, spinazie is namelijk nog beter dan bietensap!
Maar daar heb je dan wel weer groene k... van dus best nog een beetje wachten tot de mais weer hoog
genoeg staat ;-))

Gepost door: PATRICIA | 06-02-11

Ronny, hoeveel heb je die mensen moeten betalen ?

Gepost door: John | 07-02-11

Hey de ronny
amaaaai als ik da zo allemaal lees , a zo nen harem dat ge hebt!!!!
Toch sportief dat ge ook aan u bea denkt he.
Hoeveel port hebben ze betaald om u terug te sturen????

grt
patrick

Gepost door: patrick | 07-02-11

Jij bent ook wel een kilomtervreter zenne! Ferm gedaan daar in Olland ! proficiat :-))

Gepost door: Chris | 07-02-11

Ondertussen sta ik met 3 flessen bietensap maar dronk er niet van. En v Cadzand hoorde ik iets vertellen over paaltjes en elkaar duwen. Ook iets van gemerkt?

Gepost door: cremke | 11-02-11

Ik zat vast tussen 2 paaltjes Bart heeft aan mijn gat moeten duwen

Gepost door: RonKing | 12-02-11

De commentaren zijn gesloten.