31-10-10

El Marathon de Mallorca estaba dramático

De Marathon van Mallorca was dramatisch voor mij, een grote teleurstelling.
Ik was met een groot hart vertrokken naar het mooie eiland, maar na 11.8 km was het voor mij voorbij.
In de marathon van Gent had ik mij (volgens de dokter) een verrekking van de heupligamenten opgelopen. Met een inspuiting was ik gestart in Mallorca, maar bij km 5 begon het reeds te spoken, en ik ben misschien een softy maar na 11 k was het tamelijk pijnlijk en om dan nog 33 km te lopen onder de pijnstillers, da zag ik nie zitten.

Voor mij zit het Marathonhoofdstuk voor een tijdje in de ijskast, ik zeg niet dat ik nooit meer enen ga lopen, want daarvoor is het eindmeetgevoel veel te groot, Maar bij 5 deelnames slechts 3 keer finishen, dan begin je uzelf toch af te vragen " is dit wel mijn ding"?, maar dit zijn zorgen voor later.
Het was een leuke vakantie en ik heb naast de zoveelste teleurstelling er wel een hele hoop leuke vrienden aan overgehouden

PICT7395 (Medium).JPGPICT7273 (Medium).JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na 2 weken rust en de nodige pijn- en ontstekingsremmers genuttigd te hebben heb ik gisteren voor het eerst samen met snelle Eddy en Patricia pijnvrij gelopen 6.8 km om precies te zijn.
Het is nu de bedoeling om rustig op de bouwen en af en toe een 1/2 Marathon te lopen, hopelijk te beginnen met Deinze-Bellem

Mop van de week

Vermassen heeft ons wat aangedaan, nu beginnen ze echt te overdrijven Lachen

Ik kwam gisterenavond thuis en werd ervan beschuldigd gedronken te hebben.

 

Ik zeg tegen mijn vrouw bewijs dat maar eens. 


Zij zegt: "dat hoeft niet".         

1. Je hebt er het karakter voor. 
2. Je weet de drank staan.              
3. Je hebt de kennis om een flesje te openen. 
4. En je had er vandaag de tijd voor

 

 

11:28 Gepost door RonKing | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

03-10-10

Eerste kilometers na de marathon

Na de marathon van Gent had ik een beetje last van stijfheid in de onderste ledematen, maar een ambetant gevoel in de heup heeft mij gans de week aan de kant gehouden.
Maar toen Filip en Patricia zin hadden in ons wekelijks zondagmorgenloopje heb ik toegezegd.
In het gezelschap van Frankie Sierens ( een ervaren marathonloper die enkel in het buitenland loopt) hebben we het Provinciaal domein "Het Leen" onveilig gemaakt.  Na 17.3 km stonden we terug thuis, moe maar verlost van alle pijntjes en kwaaltjes. En zo kom ik aan een jaartotaal van boven de 2000 km wat mijn doelstelling was dit jaar.
Deze week nog enkele korte en nog een lange en Zondag loop ik de halve van Brussel en de week nadien de Marathon van Mallorca, heb er nun reeds zin in.

13:10 Gepost door RonKing | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |