30-08-10

Terug aan het lopen

Na Hulshout heb ik niet te lang gewacht om den draad weer op te pikken. Mentaal weegt die opgave nog zeer zwaar, maar fysisch ben ik vlug herstelt van de 30 km oefenloop.
3 dagen rust heb ik mezelf gegunt en dan terug de lat wat hoger gelegd te beginnen met een brugloop van 10 km


Dinsdag: Onze nieuwe brug over de N49 Expresweg, we hebben er lang moeten op wachten maar het is een schatje, van Zuid naar Noord is ze 340 m te beklimmen en van Noord naar Zuid 230m maar des te steiler.
Ik heb mezelf opgelegd om telkens mijn eerste training van de week er een intervalletje van te maken en dinsdag was het weer zover 10,8 km en 6 maal de brug opgelopen in volle speed (in mijn geval is dat tussen de 11 en 12 km/uur omhoog) tussen elke beklimming ligt er zo een 700 m rustig verder lopen. 

Donderdag: Een wisselloopje van 16.7 km de eerst 4 km zeer rustig ( 9.2/u) en dan in gezelschap van Cathy Lippens ( de zus van Veerle ) 4 km tegen 10.6  en terug een rustige 5 km naar de kerk van Kaprijke (ik ga om de duur nog gelovig worden denk ik) dan de laatste 3.7 aan 10.2 zo kwam ik aan een gemiddelde van 9.7/u, een pittig wisselloopje. 

 Zaterdag: Ik had op FaceBook een uitnodiging gekregen om naar Grijsloke te komen om aldaar de 10 miles te lopen, van bij ons is da rap een 55 km enkel en géén van de Cavalopers had er echt zin in. Dus hebben we hier maar een 17.3 km gelopen maar wel aan een hoger tempo, Filip en ik hadden nie goe afgesproken want ik dacht da hij ziek in zijn zetel lag maar via zijn blog heb ik ondertussen vernomen dat hij ook aan het lopen was toen Patricia, Eddy en mezelf aan het zweten waren in het Leen, 17.3 km in 1 u 42 oftewel 10.1/u

 Maandag: Gedaan met 7 dagen nachtwerk, dus tijd om een trage lange af te werken, zaterdag had ik Eddy reeds warm gemaakt om mee te lopen, maar ze noemen hem niet voor niks "snelle Eddy" dus die trage lange werd een tempolange, 28.5 km in 2 u 53. Als het mij ooit lukt om daar nog 14 km bij te doen heb ik een Marathon in 4u 13', maar daar ga ik eerst nog veel boterhammen mee choco moeten voor eten denk ik Lachen

Dit brengt mijn weektotaal op 73.3 km in 4 sessies en mijn maandtotaal op 227 in 12 beurten. Gent Here we come

 

 

20:18 Gepost door RonKing | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

gij gelovig worden ? Daar gaat volk komen naar kijken ! (zo is er dan ook eens volk in de kerk ...)
Aan 't trainen voor Brussel ? zo alsmaar op en af die brug

Gepost door: Filip | 30-08-10

weeral serieus kilometers aan t afhaspelen precies, eens ne korte van 5 lopen kent gij ook nie e ;)

Gepost door: Peter | 30-08-10

Ons loopje van zaterdag was gezellig hé Ronaldo Rey, voor herhaling vatbaar! (Pat)
Vandaag een mooi traject afgelegd, met als grootste tegenstander: de wind. Leuk van dit niet alleen te moeten doen!
De mais aan de Huysmanshoeve zal dit jaar van uitzonderlijke kwaliteit zijn ;-) (Ed)

Gepost door: PATRICIA | 30-08-10

De commentaren zijn gesloten.