10-08-10

Een weekje rust doet wonderen

Na de 10 miles van de Camerados en ons zondagmorgenjoggingske had ik veel last van mijn heup, veel vraagtekens en twijfel voor de komende marathons staken de kop op. Na een weekje rust en het vervangen van mijn versleten schoenen blijkt alles nogal mee te vallen ( hoop ik toch )

Zaterdag Op de laatste dag van de warme maand juli heb ik mij laten overhalen om mee te gaan naar Hoetsel, waar ik wijselijk besloten heb om niet voluit te gaan maar de tussenafstand te kiezen en op een gezapig tempo uit te lopen. Resultaat: Voorlaatste op de 10.3 km in 1 u 04' 11", wel weer prijs in de tombola Stoer

Maandag Met een goed gevoel en 7 dagen nachtwerk in de benen hebben we ( Filip Eddy en mezelf ) besloten om onze marathon voorbereiding een beetje op te krikken, Eddy loopt Gent maar Filip, Koen, Bart en ikke lopen eerst nog Hulshout op zaterdag 21/08/10,als een nieuw begrip : ¿een oefenmarathon ?en er moesten nog vlug wat kilometers gemaakt worden.
Met 2 "jonge" gasten aan mijn zijde wist ik reeds van bij de start dat het tempo hoger ging liggen dan mijn gebruikelijke 9/u
Op  km 12 stond mijn vrouwtje Bea met de nodige spijs en drank (steak champignons enz.Lachen) voor Filip had dit bijna een fatale afloop want zijn gelleke schoot letterlijk in het verkeerde keelgat. en na 24 km hield hij het voor bekeken, Eddy heeft onderweg eventjes een blaar moeten openprikkenen maar hij  kwam weer aansluiten en zo hebben we onze lange duurloop van 26.5 km afgehaspeld tegen 9.6 / uur.

Dinsdag: De 5de Rabobank zomerloop te Cadzandbad, wie Cadzand zegt denkt zee en duinen en da was het: crossen door de duinen, voor mijn schoonbroer Filip is dit zijn geliefde parcours, maar voor mij was da afzien.
Ik heb er toch nog een stuk of 6 achter mij weten te houden (zonder die 4 die zijn uitgestapt) Filip heeft de 9.7 km gelopen in 53' 13" voor mij was dat 56' 57" en op deze zandloop was dit een goed resultaat.

Zaterdag: Om alle twijfels weg te nemen moest er nog een 30+ gelopen worden, zodoende ben ik zaterdag voormiddag vertrokken om 08 uur voor een "toerke" van 32 km, alleen op mijn eentje Tong uitsteken ( Eddy en Patricia hadden reisplannen en Filip had de dag ervoor "in het sop gehangen"Verstomd )
20 graden en bewolkt, ideaal voor een lange duurloop, en  op km 10 stond daar weer mijn privébevoorading ter plaatse,( dank u Beatjen)  Na 19.5 km had ik mijn eerste ronde er op zitten en mijn  tweede gelleke en flesje sportdrank genuttigd. Nog zo fris als een hoentje ben ik aan mijn 2de rondje begonnen nu eentje van ongeveer 12.5 km en in een tijd van  3 u 25' had ik mijn 32 km gelopen, met een zeer goed gevoel,  vlug een douchke een beetje eten en de namiddag ploeg gaan "werken" méér moe dat niet zijn om uw zaterdag door te brengen.

Deze week nog eentje van 12 en eentje van 24 om het niet af te leren, en de week nadien gaan we terug Cava drinken na, hopelijk de goede afloop van mijn derde marathon.

09:39 Gepost door RonKing | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

ge zijt er klaar voor!

Gepost door: Koen | 10-08-10

Had Filip de dag ervoor in het sop gehangen, daar weet ik niets van :-))

Gepost door: Stofke | 10-08-10

Had Filip de dag ervoor in het sop gehangen, daar weet ik niets van :-)))

Gepost door: Stofke | 10-08-10

succes in hulsthout!

Gepost door: Peter | 10-08-10

ikke in 't sop gehangen ???
hulshout here we come !

Gepost door: Filip | 10-08-10

Hey Kingske, veel succes in Hulshout! Moeten we nu een schietgebedje doen voor regen en wind die dag, aangezien dat dat uw weer is?! ;-)

Gepost door: PATRICIA | 17-08-10

De commentaren zijn gesloten.