05-07-10

Te weinig gelopen en te veel gefeest

Deze week veel te weinig gelopen maar zeker genoeg gefeest; 3 feestjes op 1 week is zelfs voor mij te veel van het goede.

Dinsdag: De Boulevardloop te Ijzendijke, voor het eerst zijn buurman Jan Martens en mezelf eens gaan deelnemen aan de Boulevardloop te Ijzendijke (die trouwens gewonnen werd door Jan op de langste afstand: 11.4km).
Een zeer gezellig parcours van 1.9 km en telkens de beklimming van het molenhoopje = een hoop grond waar toevallig (aja we zijn in Holland) een molen op staat.
Slechts 22 mannelijke deelnemers op de 6 rondjes waaronder veel Krekenlopers, Mijn vriend en naamgenoot Ronny Goethals heeft de goede gewoonte om mij de eerste 4 ronden te hazen, en nadien heb ik het spoor van Luc de Coninck mogen volgen, enkel voor de foto heb ik  voor 20m de koppositie overgenomen.
Ik ben dus ook als laatste over de molenhoop gesukkeld in een tijd van 1 u 05' 21" een gemiddelde van 10.5/u.

ijzendijke1

Ronny sleept me de helling op 

ijzendijke2

Met de glimlach de kop overgenomen (eventjes maar)

ijzendijke3

Yes, voor het eerst laatste net na Luc

Woensdag: Normaal moest ik al aan het trainen zijn voor mijn derde marathon maar een wijkkermis met barbeque, een Gouden én een zilveren huwelijksjubileum met overvloed aan spijs en drank hebben mij een beetje verplicht om de start een weekje uit te stellen.
Maar woensdag heb ik toch een poging ondernomen, ik ging voor 8 km tempoloop maar na 5 km heb ik er de brui aan gegeven.

Vrijdag: De Trapistenloop van Vinderhoute is er eentje die voor mij niet mag ontbreken op mijn loopkalender, minder volk dan vorig jaar op de langste afstand (13.2 km). Het weer zal daar wel voor iets tussen gezeten hebben, in de tweede ronde kregen we een stortbui om U tegen te zegen over ons kopke gegoten.
Terug met Ronny gestart nu tegen 10.8 per uur en dat heb ik deze keer wel 4 rondes kunnen volhouden, mijn eindtijd was 1 u 13' 31".
Voor deze week staat er een inhaalbeweging op het programma, enkele rustdagen vervangen door een wedstrijd (nu morgen in Watervliet) en deze namiddag mijn duurloop die ik normaal gisteren ging lopen.

12:06 Gepost door RonKing in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Veel succes morgen, ben er niet bij wegens de late ploeg

Gepost door: Stofke | 05-07-10

proficiat met je laatste plaats .... 'k ken dat gevoel :-)

Gepost door: Koen | 05-07-10

Veel plezier in Watervliet. De organisatie van IJzendijke heeft alvast de prijs gewonnen voor de "best leesbare borstnummers". Amai, dat waren precies strandlakens

Gepost door: dirk | 05-07-10

Alweer een levendig verslag Ronny !
See you tomorrow in Watervliet

Gepost door: Gerald Monteyne | 05-07-10

amai drukke wedstrijdkalender dat je aan het afwerken bent!

Gepost door: Peter | 07-07-10

bezig Bijtje ja hallo , sterk bezig hé maatje !!

Gepost door: Katrien | 09-07-10

De commentaren zijn gesloten.