28-06-10

Eerste week na 2de marathon

De eerste looppasjes na mijn tweede marathon, eerst 2 dagen rust ingelast en daarna 4 keer gaan lopen met 2 korte wedstrijden, het was best kort met de hitte van afgelopen weekend!

Maandag: Samen met Patricia en aan een rustig tempo van 9.2 km/u ons favoriete tourke naar Kaprijke (12.2km), volledig pijnloos gelopen.
Door mijn zeer langzame marathon had ik mijn spieren toch wel wat extra belast en voelde ik zaterdag en zondag toch hier en daar bij het stappen enkele onaangename spiertrekkingen, maar van bij de eerste looppasjes waren deze gelukkig verdwenen.

Woensdag: In en rond het park 10.3 km terug met Patricia en nu ook met snelle Ewout (zoon van snelle Eddy) en begeleid door een van de nieuwste Krekenloopsters: Stefanie Martens, juist ja de dochter van Snelle Jan

Vrijdag: De traditionele Jaarmarktjogging in Kaprijke, een mooi parcours maar helaas nergens een uitslag van terug te vinden.
Om niet te geweldig te starten hadden we Patricia (terug aan het opbouwen, na gezondheids perikkelen) Filip (eerste wedstrijd na lichte spierscheur) en RonKing (eerste na marathon) besloten om niet de 15 km maar de 10 km te lopen. Kristof, Bea , Elke, Ewout en Peter starten in de 5 km.
Het werd een rustig loopje aan 10.5/ uur zodat we binnen het uur binnen warenLachen, Iedereen tevreden en zeer dorstig waardoor de Leffes in overvloed de toogbank passeerden.

Zaterdag: Onder een stralende zon en bij een temperatuur die de 30° benaderde hadden Jan Martens (juist de vader van snelle Stefanie) en mezelf afgesproken om de lange afstand (12.1km) te lopen in de Jogging van Blauw-Geel (A.S. Rieme).
Het was voor een goed doel dat we liepen (4 flesjes Augustijn, een plaatselijk maar zeer lekker biertje). Jan ging voor een plaats bij de eerste 5 ik voor een plaats bij de laatste 5, het is ons beiden niet gelukt.
Jan is 7de geworden op 36 deelnemers(sters) in een tijd van 50' 06" en ik ben als 24 ste over de aankomstmeet gesukkeld (ook op 36 loper(sters)) in 1u 05' 01" die later door een extern jurilid gecorrigeerd werd in 1 u 05' 00" .
Met dank aan de vele supporters die speciaal met de fiets en van het verre Adegem en Eeklo naar Ertvelde afgezakt waren om deze topprestatie op de beeldband vast te leggenVerrast

  blauwgeel1
Samen met Geert en Patricia nog wat nakeuvelen over de knappe prestatie van Geert in zijn eerste marathon.

blauwgeel12
Samen met Jan onze tactiek nog vlug eens overleggen.

09:18 Gepost door RonKing in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

precies toch schoonder beeld nu met mijne kodak dan vrijdag mé mijne gsm, 't was leuk om te komen supporteren en 'k heb zelf ook wat kunnen sporten zo, bij thuiskomst stond er 55km op de teller, sterke prestatie om 2 dagen na elkaar de hitte te trotseren. Vrijdagavond was heel gezellig...

Gepost door: Stofke | 28-06-10

snikheet Wat wij allemaal niet doen hé om de vedette van de Pussemierstraat, RonKing, te zien lopen! Onder een loden zon met ons fietske naar Ertvelde tsjeesn! Ons rondetafel gesprek achteraf was ook best gezellig hé, net zoals in Kaprijke!

Gepost door: patricia | 28-06-10

mooie sportweek heb je er opzitten Ronny en in dit warme weer geniet je nog meer van de après ;)

Gepost door: Peter | 28-06-10

Leuke wedstrijdjes! Toch al mooie tijden neergezet!

Gepost door: Wendy | 29-06-10

De commentaren zijn gesloten.