21-05-10

Zware benen, ik denk dat iedereen dit al eens heeft voorgehad

Nog 4 weken te gaan voor "De Nacht van West-Vlaanderen" en de vorm is aan het terug komen (rond is ook een vorm hé Zoenen)

Na mijn dipje vorige week had ik geen zin om te bloggen, dus nu eentje van 2 weken Lachen

Maandag: Nog maar eens naar Stefaan de marathonman geweest om een rondje of 4 mee te lopen, een beetje geforceerd om mee te zijn van bij de start en meteen voelde ik dat het niet goed zat, de vermoeidheid was nog steeds niet weg.
20 km gelopen aan 10.2 / uur en voor mij is da te rap als oefening, das al bijna wedstrijd tempo, allééz zo voelde het toch aan.
Ik heb dan besloten om 3 dagen rust in te bouwen om vrijdag fris aan de start te komen in wat voor mij één van de mooiste 10 miles is: de 10 miles van Aalter, zeer goede organisatie, veel bekende gezichten. Met een  mooie winnaar bij de dames (Katrientje)

Vrijdag: Zoals gezegd zijnde: vrijdag met Filip Hoornaert en Bart Kerwijn naar de Ten Miles van Aalter vertrokken met een broek vol goesting (om te lopen)
In de kleedkamer kwamen we onze persoonlijke haas weer tegen nl: Ronny Goethals van de Krekenlopers, en die had goed nieuws: hij ging ons 3 ronden hazen zodat we zeker voor donker binnen zouden zijnLachen
Maar van bij de start werd ik het al gewaar: er zat lood in mijn benen, geen 5 kilo maar ik had het gevoel dat ik 20 kilo moest meezeulen, zo erg was het.
Filip had gezegd: samen uit samen thuis en met hun drieën hebben ze het tempo laten zakken en mij uit de wind gezet en desnoods mij aan mijn gat naar boven geduwdVerstomd op de brug over de E 40 waar we 4 keer over moesten.
Na 2 rondjes begon het eindelijk te gaan en zo zijn we nog bij klaren gefinsiht in 1u32 ongeveer.

Dat klein jongetje die ons op zijn duizendste gemakske inhaalde is de zoon van Joeri (cremke)
Ik in't zwart met de kop in de grond en mijn 3 kompanen hadden er blijkbaar nog plezier in ook als je de foto bekijkt
vlnr: Ronny Goethals - Bart Kerwijn - The King himself - en mijn schoonbroer Filip
10milesaalter_18_742010_100514
Na de wedstrijd zijn er nog veel Leffes gesneuveld, het moeten niet altijd PR's zijn

Zondag: Zondag hebben we terug de draad opgepikt om in het provinciaal domein "Het Leen" onze wekelijkse halve te trainen, dat was toch de bedoeling, na 1 rondje hield "de held van de dansvloer van de avond ervoor" Filip het voor bekeken en het kortere stuk van de training was voor mij alleen weggelegd, dit heb ik noodgedwongen ook nog een beetje ingekort wegens sanitaire stop (ernstige darmkrampen, om niet tot in de details te gaan)
Zo kwam ik aan 18.6 km in 2u04' zeer aangenaam tempo en ik had al een zeer lekker gevoel (voor en na de sanitaire stop )

Woensdag:  stond er een dubbele training op het programma en da doe ik dus echt zéér graag, 's morgens 22 km in en rond het park en 's avonds nog eens naar Kaprijke en terug 12.2 km, samen 34,2 km met zeer veel overschot gelopen: voor de middag aan 9.1/u en 's avonds tegen  9.5/u
In feite moest ik met Arcelor-Mittal (mijn werkgever) gaan lopen op de bedrijvenloop aan de watersportbaan  samen met zo een 50 tal collega's. Alleen kan ik het uur nog nie goe lezen en dus kwam ik 1 uur te laat op het appél, ze waren reeds vertrokken, ik ben dan maar naar huis gereden en heb mijn tweede deel als straftraining gelopen.

Vrijdag: Traditiegetrouw, vandaag mijn eerste vroegen: van het werk naar huis lopen met in het park een nog klein rondje. goed voor 25 km dit brengt mijn totaal voor 2010 op juist 1200 km. nie slecht voor een oude man met 10 kilo overgewicht, aan da eerste is er weinig te doen maar da tweede daar moet ik eens ernstig werk van maken.

Volgende week een beetje interval en Vrijdag gaan we als Filip fit is (heb net op zijn blog gelezen dat hij misschien een klein scheurtje heeft, hopelijk niet) naar de halve marathon van Lotenhulle en Zondag zijn de 20 km van Brussel er alweer terug.

19:51 Gepost door RonKing in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Een hele boterham om te lezen, terug fit na het dipje (overkomt de beste). Veel succes zondag in Brussel...

Gepost door: Stofke | 21-05-10

ge zijt weeral goe bezig he schoonbroerke, 2 trainingen op 1nen dag midden in de week 34 km. Chapeau !

Gepost door: Filip | 22-05-10

mooi Knap verslagske Ronny en mooie trainingen, soms twee op één dag,chapeau.

Gepost door: Patrick Aerts | 25-05-10

De commentaren zijn gesloten.