04-04-10

Slechts 3 keer gaan lopen deze week maar toch nog 71km

Door mijn mindere dag op maandag zat ik in een klein dipje, ik heb dan besloten om enkele dagen rust in te bouwen en daar heb ik geen spijt van► rust = de beste dokter.

Maandag: Maandag was mijn eerste vroegen van de week, dus naar goede gewoonte: van het werk naar huis lopen = 24 km maar ik moest nog 1 x 30 km lopen, zodoende als ik thuis kwam nog vlug eens 3 x rond het park = 5.7 km, was het niet toen ik mijn "nest" zag dat mijn licht ook uit was. Teleurstelling allom, mezelf getroost dat de ene dag de andere niet is en besloten niet meer te lopen vóór de lentejogging van Zelzate, alwaar ik reeds met Peter, Nico en Filip was afgesproken.

Vrijdag: Vrijdag met een broek vol goesting vertrokken naar het koude en natte Zelzate. Ik kreeg daar het nr 415 aangesmeerd en zo sta ik ook in de annalen van de uitslagen (ze waren mijn naam kwijt?) maar so what? ik ben ook nog thuis gekomen dat ik mijn naam niet meer wistLachen
Met Nico en Filip gestart aan een gezapig tempo van +/- 11/u in de eerste ronde en de laatste 3 rondes aan ietsje minder, ondertussen was Peter De Decker ook bij ons gekomen om nog 3 rondjes te hazen.
Waardoor ons tempo nog verder zakteZoenen (grapje) we zijn als nr: 414, 415 en 416 gefinisht op de 18km in 1 uur 40' 50" wat goed is voor 10.7/uur op 2 na de laatste, maar we hebben ons verdriet(als da er was?) goed weggespoeld.
zelzate

Zondag: Deze morgen met mijn schoonbroerke Filip afgesproken om nog een duurloopje in het Leen te doen, bij goe weer op de buitenbaan en bij minder weer op de binnenpaadjes. Door het vele regenweer is het de binnenbaan geworden. Ik was er nog niet uit wat ik ging doen 20km of meer.
Ik ben tenslotte toch een kleine 29 km (28.870 volgens Garmin, 29.680 volgens Polar) gevolgd in 3u 1' = 9.6/u maar met een super goed gevoel, ik had gans de duurloop het gevoel dat ik te traag liep en dat is wat ik moet bekomen voor Antwerpen: lopen met een goed gevoel en op km 30 nog niet kapot zitten.

19:17 Gepost door RonKing in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Zonder twijfel...rust IS de beste dokter...normaal gezien tot zondag als we blessurevrij mogen blijven...

Gepost door: Stofke | 04-04-10

LSD 't was ne leuke duurloop zondagochtend, kms zijn voorbijgevlogen, en nog goed gerecupereerd ook !
Tot de volgende

Gepost door: Filip | 05-04-10

ik was blij dat jullie tempo wat lager lag de 2e ronde, ik had nu al moeite om te volgen, afgezien gelijk de beesten man :)

Gepost door: Peter | 05-04-10

Verdriet wegspoelen? Als ik jullie zo zie zitten nagenieten, dan moet ik mijn verdriet wegspoelen :-( Maar ben toch ook blij in uw plaats dat het allemaal zo vlot gaat! Ge weet ik ben uw vurigste supporter voor Antwerpen hé (samen met Beatje natuurlijk)

Gepost door: patricia | 05-04-10

De commentaren zijn gesloten.