28-03-10

Een weekendje Hasselt maar mét loopschoenen in de valies

Dit weekend zijn we naar Hasselt geweest, dus geen souper van de Krekenlopers voor mij; met zijn prachtige tombola, maar ook geen Blaarmeersenloop waar Filip, Ed, Pat en ikzelf toch bijna elk jaar naar toe gaan, deze week toch een totaal 60 km ( en da is weinig voor mijLachen)

Maandag: Een herstelloopje van 14.2km samen met mijn schoonbroer Filip die nog een stukje verder moest(17.2)  na de geslaagde 1/2 van Sluis,  aan 9/u zonder versnellingskes op het gemakske in de zon, meer moe da nie zijn op een maandagmorgen.

Woensdag: Nu stond er een langzame 10 km op het programma, terug tegen 9/km per uur in en park en rond de piste.

Donderdag: een 80 minuten durende duurloop met 5 x 1 ' Heel Hoog tempo en daarna terug rustig verder lopen.

Vrijdag: Zoals reeds eerder vermeld een morantisch weekend in Hasselt, geschonken door onze dochter Lisa (ik denk dat ze het "kot" eens voor haar en Sander alleen wouTong uitsteken) Voor iedereen een aanrader, Hasselt is een zeer mooie stad met allemaal vriendelijke mensen en veel lekker eten en natuurlijk ook zijn Jenever.
Terwijl Bea een bon van de Flair aan het misbruiken was bij "the Client" een redelijk bekende kapperszaak, ben ik het Albertkanaal een gaan bezoeken, 1 uur rechtdoor lopen en dan 1 uur en 55 sec. terug met op de terugweg 2 maal overgestoken via de bruggen die er toch al lagen (lastig jong).
Toen ik terug aan de Holiday Inn kwam stonden er 19.21 km op de teller. Da was zeker een bezoekje aan een plaatselijke Italiaan waard, aja waar moest ik anders die 1525 verloren calorieën herwinnen?

Zaterdag: Velen weten dit nog niet maar ons Bea is reeds een tijdje geleden gestart met "Start to Run" met de bedoeling van op 11 april de editie van EekloRun de 5 km uit te lopen. Dus voor haar ook een training op verplaatsing. 10 min lopen 1 min stappen en dan nog eens 20 min lopen, dit zijn er 24 geworden, we hebben dit samen om half 8 s'morgens afgehaspeld vóór het ontbijt en op die 35 min hadden we 4,85 km afgelegd.

Voor morgen maandag ?? staan er 30 km op het program en vrijdag gaan we naar Zelzate waar Bea haar debut een weekje vroeger zal lopen en aldaar de 4.5 km zal lopen. Allen daarheen!!!

Het jenevermuseum: keus in overvloed Aan haar oogjes te zien had Bea hier en daar al eens van geproefd

hasselt

19:39 Gepost door RonKing in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Wij hebben vorig jaar een weekend in Hasselt gezeten, heel gezellig inderdaad, je km's gaan goed. Ook veel succes aan Bea met haar verdere trainingen, als we opvang vinden loopt Elke wss ook mee in Eeklo...

Gepost door: Stofke | 28-03-10

super: mooi het loopvirus doorgegeven! :)
En als Bea nu al een training aankon van 10min lopen/efkes wandelen/20 min lopen dan gaat die 5k in Eeklo zeker geen probleem opleveren, veel succes in ieder geval.

Gepost door: Peter | 29-03-10

goed gedaan dat is echte liefde, Bea naar de kapper en gij gaan lopen in Hasselt ....
En eens een weekske met wat minder kms mag ook wel, je hebt er al genoeg opzitten de laatste weken !
Tot vrijdag

Gepost door: Filip | 30-03-10

Da kan smaken Ja en zo'n jeneverke da kan smaken. Maar ik stel het toch nog even uit tot na 25 april haha...Voor de rest goed bezig Ronny.
Ik blijf je opvolgen...succes

Gepost door: Janneman | 31-03-10

De commentaren zijn gesloten.