07-02-10

Met mijn nieuw speelgoedje loopt het lekker, ik moet er alleen nog leren mee werken

 

Sinds deze week ben ik de trotse bezitter van een Polar RS 300X sd
rs300

alleen er is nog een beetje werk aan om er te kunnen mee werken, maarja ik ben van nature dan ook blont hé.
Dinsdag: Mocht ik hem of ist een haar?? ( denk het wel want ze werkt tegen Tong uitsteken) gaan afhalen bij Vincke Sport te Maldegem, Onmiddelijk het boekje gelezen en mijn loopschoenen aangetrokken want er moest gekalibreerd worden, op afstandmeten.nl een afstand van 2km opgezocht en dan ook gelopen. Toen ik daar stond aan het 4de laatste boompje in de Kruiskesstraat bleek dat ik ergens had vergeten op drukken. Geen probleem, terug naar huis gelopen enkele godmiljéérdes later nog eens gelezen, de Foot pod moest ook worden ingeschakeld, maar wie weet da jong? eindelijk wist ik het, ik had het licht gezienLachendus nogmaal de 2 km heen en daarna ook terug naar huis  totaal 8 km voor een kalibratie niet slecht ???
Vandaag gestart met volle moed aan de halve van Cadzand, alleen.. een klein detailke vergeten, je moet 2 maal klikken, de eerste maal geeft hij of zij enkel de hartslag en de tweede maal begint de registratie van:  snelheid, gemiddelde snelheid, hartslag, gemiddelde hartslag, afstand enz. Twee keer klikken dus, Maar wie weet da jong? zodus heb ik enkel mijn hartslag kunnen zien gedurende 2 u en 16 minuten, leuk is anders.

Vrijdag: Vrijdag ja ochgod, samen met mijn vriend Luc De Coninck van de Krekelopers maar ook van Sportmar gestart met Stefaan Engels beter bekend als De Marathonman, Luc had van bij het begin gezegd dat hij 4 of 5 rondjes ging meelopen. Luc is uitgestapt op 27.2 km, maar vorige week had ik ook 27.2 km meegelopen én met een supergoed gevoel, zodoende speelde wel ergens in mijn 3 hersencellen het idee van hem gans uit te lopen, Na 19 km liepen we zo tegen ( toen werkte mijn polar opperbest) 9.8/uur, komt er daar nu net geen roze geval uit haar auto gesprongen en direkt naast Stefaan en er onmiddelijk ne lap opgegeven, ik heb nog geprobeerd van aan te sluiten maar het tempo ging tot 11,6 per uur en dat is voor mij júst een beetje te snel.
Ik heb daarna nog 13.2 km alleen gelopen maar toen was voor mij ook de kous af, al bij al een goeie training gehad van 32.2 km in 3 uur 22 das goed voor 9.56 per uur.

Zondag: Van voor de start hadden ze mij verwittigd dat het in de halve marathon van Cadzand geen gemakkelijk loopje ging worden, een verwittigd man......  kan ook moe worden, dus na 2 km heb ik maar besloten om hem op mijn gemak uit te lopen, Flip moest afgeremd lopen voor mij en ik kon geen meter bergop lopen, dus Filip laten gaan en ander gezelschap opgezocht: voor de eerste 5 km was da een oude hollander wellliswaar zeer sympathieke man, toen we op het strand liepen was die man reeds afgehaakt en zag ik daar een paar honderd meter voor mij een jonkvrouw ook alleen lopen, ik daar onmiddelijk naar toe (om haar uit de wind te zetten hé) alleen er zat geen wind dus hebben we de rest maar samen uitgebold, bleek het iemand uit Lembeke te zijn en voor wie dit niet weet da ligt op 4 km van Eeklo, het was een jonge deerne van 30 jaar en een echt babbelgat (waar heb ik da nog meegemaakt, nen dejavu?? )
We zijn bijna samen aangekomen in 2 uur 16' niet echt mijn beste tijd maar ik was wel onder de indruk van het parcours, Cadzand das veel te veel zand en klimmen en dalen lastig maar leerzaam, bij leven en welzijn kom ik volgend jaar graag terug afzien.

17:47 Gepost door RonKing in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

:)

't ziet er wel een schoon machientje uit!

Gepost door: Peter | 07-02-10

ja maar moeilijk jong haha

Gepost door: RonKing | 07-02-10

amusement op het strand goed gezelschap maakt het lopen gemakkelijker hé

Gepost door: Filip | 07-02-10

Zandloper Gij weet uw metgezellen wel uit te kiezen hé ronny'tje ;-)
Groot gelijk, goe gezelschap heeft altijd een positieve invloed!
Goed gedaan trouwens, daar in dat lastige zand ( zag ik echt niet zitten)

Gepost door: patricia | 07-02-10

mijn forerunner van Garmin lijkt mij precies toch wel wat makkelijker :-)

Gepost door: Stofke | 07-02-10

De commentaren zijn gesloten.