31-01-10

82.5 km op 5 dagen is te veel zegt iedereen, en kzoet moeten geloven ook

Deze week een beetje overdreven kwa aantal kmters (82.5), volgende week eens wat rustig aan, op vrijdag lopen we met Sportmar (de sportiefste afdeling van Arcelor-Mittal Gent) enkele rondjes mee met De Marathonman rond de Gentse watersportbaan ( in mijn geval +/- 25km) en zondag is het "de moeder van alle halve marathons" te Cadzand. Dit zou (ik heb hem nog niet gelopen) één van de lastigste voorjaars halve moeten zijn.

Dinsdag:  Kort na  de middag ben ik op mijn eentje nog maar eens de Moerstraat gelopen, dat is nog steeds 19.2 km nu aan 9.2/ uur

Donderdag: Om 16 u 30 ben ik eens met de Marathonman gaan lopen aan en rond de Gentse Watersportbaan, ik was van plan om 4 rondjes mee te lopen, we zijn gestart met +/- 15 lopers en  na 12.2 km kwam Filip bij ons gezelschap en toen hebben we samen nog 3 rondjes  gelopen ondertussen was Peter De Decker er ook bijgekomen.
In totaal heb ik 27.2 km gelopen aan 9.3 gemiddeld, het was voor mij de eerste keer dat ik deze afstand liep, maar wat mij het meeste heeft verbaasd is dat ik nog heel veel reserve had en zeker nog 1 of 2 rondjes had kunnen toevoegen moest ik s'anderendaags niet die vervelende vroegenploeg gehad hebben.

Zaterdag: Mijn 2de jogging van het jaar was de 14.4 in het mooie hollandse Koewacht namelijk de Berlaerloop, er waren zeer veel Krekenlopers aanwezig, sommige op tijd en anderen een beetje te laatSchamen Mijn goede vriend Ronny Goethals was daar ook, we zijn samen gestart Filip, Ronny en Ik (ook Ronny), wetende dat Ronny nog maar pas uit kwetsuur komt en bij mij zaten de 27km en ook den vroegen nog in de benen zijn we traag gestart zo een 10/uur.
Na 1 ronde (het waren er 2) was dit voor Filip een beetje te traag en zijn 2de heeft hij tegen 11/u gelopen, Ronny en Ronny zijn aan 10/u blijven lopen met het gedacht om eens laatste te eindigen, het is ons helaas niet gelukt want 5 min na ons is er nog iemand van Aalter binnen gekomen als rode lantaarn.

Zondag: Heden ten daeghe den 31ste de enero van het jaar des Heren 2010 zijn toegetreden tot de ORDE DER BOSPOEPERS de jonckvrouwen Greta I. en haar tweede dracht ook genoemd Tinneke A (geen familie van Osobolle A) Voor degene die ook willen opgenomen worden bij deze orde, moeten slechts over 2 eigeschappen beschikken; Ten eerste (zoals de stichter) 1 of meerdere vijzen los zitten hebbende , ten tweede eens samen op zondagvoormiddag de ten volle 21.7km uitlopen in en rond het Leen te Eeklo. Er wordt steeds gestart aan de parking om 9 uur en we lopen tussen de 9 en 10 per uur (op mij moeten ze steeds wachten) en na 1 ronde is er drank en eventueel plas pauze, om reden van voorzichtigheid zijn deze gescheiden.Lachen
Reeds eerder zijn toegetreden: Ronny C (RonKing) -  Patricia V. - Eddy V.D.G. - Filip H. - Ronny G. - Luc D.K. en nu ook Greta I. - Tineke A

Volgende week geen zondagvoormiddagloop wegens een halve marathon te Cadzand

13:32 Gepost door RonKing in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

goe bezig e Ronny man, gelijk gij kilometers kunt vreten gaat die marathon geen probleem zijn voor u!

Gepost door: Peter | 31-01-10

bedankt voor de compagnie vrijdag, 't was leuk

Gepost door: Stofke | 04-02-10

De commentaren zijn gesloten.