25-01-10

Donderdag bezoek aan de marathonman

De voorbije week heb ik vooral rustige duurlopen gepleegd, gemiddeld tegen 9.5/uur
Maandag: Rond de finse piste op de baan enaast (terug veel wateroverlast op de piste) een 80' gelopen met 10 x 200 meter aan een hogere versnelling, +/- 12/u.

Dinsdag: Terug rond de piste en ditmaal ook in het Heldenpark een rustige duurloop van 10.5 km waarbij ik bijna vergeten was om naar de avondschool te gaan, zo plezant kan het lopen zijn.

Woensdag: Een van mijn favorite parcours, vóór dag en dauw om 8 uur s'morgens, nog donker en lekker fris. Via de kerk van Kaprijke naar de Moerstraat maar ditmaal langs de Kruiskensstraat terug naar huis een 19.2 km op 2 u 02'. Heerlijk als de zon opkomt, ik voel mij bij momenten Forrest Gump Lachen

Zondag: Tenslotte ons (bijna)wekelijks Zondagvoormiddagloopje (lees marathonvoorbereiding) in het Provinciaal domein Het Leen een kleine 22 km in een tijd van 2 u 18' met Filip en in de eerste ronde ook Patricia, na het eerste gedeelte is Patje gestopt, duidelijk nog last van de 2 marathons op 2 weken (Ik denk dat ze mij aan een baxter zouden moeten leggen Verstomd), na de drank en plaspauze zijn we dan nog een rondje buitenbaan gelopen omdat het voor de zachte ondergrond nog een paar maanden te vroeg is. In identiek de zelfde tijd  nl: 1u 09'
Vandaag is het Patrica haar verjaardag (Dia de Cumpleaño in het Spaans) Dus Van harte gefeliciteerd Patje

Donderdag zou ik graag eens een 25 km meelopen met de Marathonman ik hoop dat Stefaan vlug weer al lopende rond de Watersportbaan  zijn marathons volbrengt.

09:12 Gepost door RonKing in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Flink bezig Ronny, je gaat er goed tegenaan, en zoals ik zag op mijn blog, ga ik je ook in Antwerpen tegenkomen met Filip,tof! Ik heb je bij mijn links gezet dan kom ik al eens piepen =-)

Gepost door: patrick aerts | 27-01-10

De commentaren zijn gesloten.