28-12-09

Schaatsen in het Leen

Regen en ijs een nieuwe maar minder leuke combinatie. Toen we gisteren s'morgens om 9 uur aankwamen in het Leen was het flink aan het regenen en er stak behoorlijk wat wind. Op zich vinden we (sommige onder ons)  dit niet zo erg, het is de laatste tijd dikwijls zo, en met de opwarming van de aardkloot zal de wind alleen maar toenemen Lachen.
Maar op sommige plaatsen lag er nog flink wat bevroren sneeuw en ijsplekken. Filip had er helemaal geen last van (daar zal zijn voetbalverleden wel voor iets tussen zitten denk ik) en als een volleerd ijhockeyspeler vloog hij over het ijs. Patricia en ikzelf waren bij momenten gelijk 2 pinguïns die aan het waggelen waren.
We hebben 2 uur gelopen en ongeveer 20 km afgelegd gemiddeld 10 per uur en voor een training vind ik dit rap genoeg, op het stuk langs de vaart hadden we weer tegenwind, en daar zijn we wel eventjes naar 11.3/u geweest maar eenmaal terug op de ijspiste zakte het tempo zeer  vlug.
Filip had een mindere dag zoals op zijn blog te lezen is, maar de voorsprong werd zo te niet gedaan eens het ijs in zicht was.
Ik ga dinsdag nog eens een langzame duurloop doen van 12 km en woensdagavond gaan we samen het park nog eens onveilig maken.

Het Leen zoals het altijd zou moeten zijn: betoverend mooi
leen


 

09:00 Gepost door RonKing in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Prettig eindejaar en een gezond en blessurevrij 2010...hopelijk eens tot op een zondagmorgen in 't Leen ;-)

Gepost door: Stofke | 31-12-09

De commentaren zijn gesloten.