Kerstloop Lembeke
| Homepage | Schaatsen in het Leen »

25-12-09

Wintertraining

Voor het verslagje van dinsdag stuur ik jullie graag door naar de volgende link:Born to Run
Voor wie de route ook eens wil lopen of bekijken: Zonneparkloop

In de namiddag voor Kerstavond, om een beetje Kerststress weg te werken en ook om daarna wat meer te kunnen etenLachen had ik besloten om een eindje te joggen, zo een uurtje of twee Stoer
Het weer was ideaal, weinig wind en een graad of 2 boven 0.
In voorbereiding op Antwerpen ben ik begonnen met wat nieuwe routes uit te tekenen (kwestie van geen verveling in de training toe te laten) en op te slaan op Afstand meten.nl alhoewel het een Nederlandse site is Lachen werkt hij toch redelijk juist wat afstand betreft.
Een van die nieuwe is eigenlijk een verlengde van een reeds bestaande en die loopt van Eeklo naar Kaprijke via de richting St laureins terug naar Eeklo langs de Moerstraat (waar een vriendin van de avondschool woont) en die heb ik de Moerstraatloop genoemd. Te bekijken op:
Moerstraatloop (op de kaart ben ik van de andere kant beginnen meten maar de afstand blijft hetzelfde 18.180 km)
Ik had gedacht om op mijn gevoel te lopen en er 2 uur over te doen maar na 1 u 49 stond ik terug thuis, belange nie moe maar wel voldaan.
Zondag gaan we er nog ne keer nen lap op geven in het Leen, en dan komen we stilletjes aan het serieuze werk nl: Op 9 januari de halve marathon van de Krekenlopers beter bekend als de Leopoldslopen.


23:37 Gepost door RonKing in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.