13-12-09

Lopen bij vrieskou

Lopen bij vrieskou is altijd al een specialeke geweest. Opletten voor blessures is de boodschap, mede daardoor zijn we deze morgen om 9 uur bij een temperatuur van -1° zeer traag begonnen aan ons wekelijks bosloopje.
Na 2 km zaten we een gemiddelde van 8.9 per uur. Voor Filip was dit duidelijk iets te traag want toe hij de kop overnam en ons (Patricia en mezelf) door zijn modderbad meenam steeg het gemiddelde plots naar 9.5/u waardoor van de vrieskoude niks meer te merken viel, zeker niet toen op we de baantjes langs de vaart liepen en de zon zichzelf in al haar glorie ten berde bracht.

Het 2de stuk (van de vaart naar de auto) was echt niet te doen van de modder, het was meer uitglijden dan lopen en toen we na 1 uur en een kwart terug op de parking stonden voor onze drankpauze heeft Paricia wijselijk besloten om de kop te doen.
Voor ons gemiddelde was dit geen goede zaak , plots ging het in de richting van 10.5/u tot op het laatste stuk naar 11.6/u en na 1 uur en 54 min hadden we een toerke van 18,750 km achter de kiezen en in de kuiten. Goed voor een 9.9km/uur. Redelijk wa volk door het frisse maar mooie weer zekerst.
De papa van een van mijn jonge vriendinnen (Elisia El Zorro) was zoals gewoonlijk ook weer van de partij samen met zijn broer die toevallig ook El Zorro noemt.
Verder nog veel wandelaars en die verdomde jagers die rond het Leen hun hagelbolletjes in het rond laten vliegen. Hopelijk komen daar geen vodden van.
Vrijdag gaan we met ons viertal naar Lembeke om daar nogmaals een aanval te doen op een besttijd op de 10 km. en Zondag gaan Filip en ik in Ursel een rustige 15 km lopen (om het af te leren)Verstomd

21:05 Gepost door RonKing in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Modderparcours... dat is niets voor mij!Voelde tijdens het springen over de ene modderpoel na de andere,plots terug een pijnscheut in m'n knie...paniek!Gelukkig verdween de pijn,maar ik heb toch besloten om de modderige stukken te mijden.Toch weer genoten van onze zondagse loop :-))

Gepost door: patricia | 16-12-09

De commentaren zijn gesloten.