11-12-09

Runners High

"Runners High" of "The Flow" het is mij om het even hoe ze het noemen, het is zááálig, I love it.Schamen
Zoals reeds eerder gezegd, deze week rustig aan, om straks na Kerstmis niet te veel te moeten minderen eens mijn schema voor Antwerpen in mijn bezit is.
Vandaag stond er een 14 km op het programma ( en ik ben zo een controle freak, het mag stront regenen als er 14 opstaat dan doe ik er 14) zo rustig een 1 u 1/2 door het park en op de piste, en het zijn rondjes van: binnenkant sporthal = 1900m en de buitenkant 2150 m.
Voor mij is dat een ideale plaats om te gaan trainen, het is maar 600 m van ons huis en het is voor 3/4 onverhard.
Na 5 van 14 gelopen te hebben kreeg ik weer het gevoel alsof het vanzelf ging, dat je uren aan en stuk zou kunnen blijven open. Heerlijk als de Endorfine vrij komt. Net alsof je een joint aan het roken bent. ( heb ik van horen zeggenTong uitsteken)
Morgen moet ik helaas de halve van Terneuzen aan mijn neus laten voorbij gaan (heb je hem). Maar vrijdag ben ik van de partij in Lembeke, en zondag in het Leen om 9 uur voor ook een kleine halve (het zal weer +/- 19 km zijn)
Zoals gezegdzijnde: "Wie laatst lacht heeft de mop niet begrepen",  veel succes morgen voor degene die wel naar Nederland gaan lopen en pas op voor "het Geitenvirus" het moet niet altijd de varkensgriep zijn hé.

17:44 Gepost door RonKing in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Ronny De halve marathon in Watervliet op 9/1 kan ik niet lopen omdat we dat weekend in Genk zitten voor de Louis Persoons Marathon. Ik loop daar de halve.
Op 20/2 ben ik er wel bij in Watervliet voor de 27 km, dan kunnen we misschien samen lopen.
Groetjes.

Gepost door: Spencerwoman | 11-12-09

De commentaren zijn gesloten.