06-12-09

Rechtzetting en andere toestanden

Eerst en vooral een kleine rechtzetting in verband met mijn PR van gisteren. Enkele wakkere Faceboekvrienden, medelopers en blogbezoekers hebben mij er attent op gemaakt dat de gelopen afstand 5.275m per ronde bedroeg en niet de 5.390m zoals de organisatie mij had medegedeeld ( ik had mijn info van de microman die er nog aan toevoegde dat het moeilijk 100m van een ronde af te doen is Verrast )
Mijn nieuwe Persoonlijke Besttijd op de 10 bedraagd dus 50'31" goed voor 11.9 en een chieke in plaats van 12/uur maar wat nog niet is kan nog komen Stoer
Vandaag terug de maandelijkse gewoonte om na mijn eerste vroegen van Sidmar naar huis te lopen: 22.6 km (heb het voor de zekerheid 3 keer nagemetenLachen) in een leuke tijd van 2 uur en 22 min. 19 sec veel tegenwind gekregen en nu en dan een regenbuitje, wat op zich lekker aanvoelde.
Dit brengt mijn weektotaal op 73 km en voor nen amateur zoals tekik mag da gezien wordenKnipogen, volgende week 3 keer in plaats van 5 en max totaal zal tussen de 40 en 50 zijn.
Deze morgen kon ik er niet bij zijn op het "Bospoepersloopje", maar heb net op Filip zijn blog gelezen dat Patricia er stevig de zweepe Stoerheeft opgelegd (op Filip en Eddy) van tijd tot tijd een beetje Hancky Pencky moet kunnen, ik ben vooral blij dat Eddy na zijn klein dipje ook weer gebeten is door die zalige loopmicrobe.
Wie ons 4 tal nog eens wil bewonderen komt best zondagmorgen om 9 uur naar het Leen en waarschijnlijk op vrijdag 18/12/2009 op de Kerstjogging in Lembeke voor de 10 km  (als de afstand klopt héKnipogen) zo genoeg gelachen nu humor:
Mopje ingestuurd door Roos Daras:

Lachen   Een gepensioneerd man gaat naar de uitkeringsinstantie om een uitkering te vragen.   Lachen
Na lange tijd gewacht te hebben is hij aan de beurt. 
De vrouw aan het loket vraagt zijn identiteitskaart om zijn ouderdom te controleren.
Hij vindt ze niet en realiseert zich dat hij zijn portefeuille thuis heeft laten liggen.
Hij zegt tegen de vrouw dat hij naar huis gaat
en zijn identiteitskaart gaat halen. Waarop de vrouw zegt: "Doe de knoopjes van je hemd eens open"Hij opent zijn hemd en de vrouw ziet
veel grijs borsthaar.
"Oké "zegt ze "Dat zegt genoeg,
je bent oud genoeg voor de uitkering". Nadat de papieren ingevuld zijn gaat de man tevreden naar huis en vertelt hij aan zijn vrouw wat hij heeft meegemaakt. Zij zegt daarop "Je had je broek moeten uitdoen, dan had je wellicht nog een invaliditeits-toelage gekregen ook!".

19:11 Gepost door RonKing in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Gemist We hebben u toch gemist hoor vanmorgen,vooral bij dat stuk langs de vaart met de wind op kop! t'Was bij momenten zelfs survivalrun, door diepe plassen én over boomstammen
Ik val in herhaling, maar ga het toch nog ne keer zeggen: ge zijt goe bezig!

Gepost door: patricia | 06-12-09

goe bezig Ik heb dan ook een paar goeie sparringpartners he

Gepost door: RonKing | 06-12-09

Ben jij achter een dag vol harde arbeid naar huis gelopen? Moede gij daar niet veel doen toch? :-)))))
Greetz Jurgen

Gepost door: jurgen | 08-12-09

De commentaren zijn gesloten.