05-12-09

Nieuw PR op de 10 km

Ik had gisteren mijn loopmaatje Patricia beloofd als de omstandigheden het toelieten dat ik voor een nieuw record ging gaan op de 10 km.
Vandaag werd er om 12 uur op de middag gestart met de aflossingsmarathon van DOW in terneuzen, ook wel de Ekiden genoemd.
Als ik goed heb opgelet kwamen er meer dan 70 ploegen en een 10 tal Marathonlopers (die de volle 42.195m alleen afwerkten)  aan de start waaronder 5 Arcelor-Mittal ploegen
Ik was opgesteld in Ploeg 5, niet afdelingsgebonden maar een mengeling van allerlei niveau, mijn vriend Luc De Coninck nam de eerste 2 rondes voor zijn rekening en ik de volgende 2 ( dat had ik gedacht) toen onze vierde loper niet kwam opdagen heb ik zijn ronde ook maar gelopen, het ging toch lekker deze namiddag.
Na mijn twee ronden van 5.4km had ik een tijd van 53'35" op 10.8km omgerekend naar 10 km is dat 49'35" en dit is voor mij men snelste ooit in wedstrijd.
Mijn derde ronde was ietsje trager, ik kwam binnen op ongeveer 29' 01". Met gans de ploeg zijn we gestrand op 3 uur en 32 minuten meer dan een uur trager dan de winnaars. Kapitein Luc was dan ook dik tevreden.
Moe maar gelukkig ben ik dan maar huiswaarts gereden alwaar mijn vrouwtje Bea weer een zeer lekkere maaltijd voor me klaar zette.
Wa moe nen mens nog meer hebben op een zaterdagavond, juist nen goeie Leffe

19:53 Gepost door RonKing in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Nen goeie Leffe... heb je nu toch wel verdiend hé maatje!! Heb vanmorgen nog gezegd tegen Flip en Ed dat ge in superconditie zijt en voila de bewijzen zijn er!! Dikke proficiat en een klinkende totte heb je nog tegoed!!
Groetjes, Pat en Ed.

Gepost door: patricia | 06-12-09

goe gelopen en er waren meer dan 100 ploegen (groepen + marathonlopers samen) maar de afstand was 5.2 per ronde (hopelijk nu ook nog een PR)
ik was al tevreden dat ik maar 2 rondekes moest doen

Gepost door: Nico | 06-12-09

De commentaren zijn gesloten.