02-12-09

Natte schoenen

Vandaag weer een rustig duurloopje gedaan in het Heldenpark met de piste erbij, het is daar redelijk plezant lopen. Je loopt daar bijna nooit alleen en het is zachte ondergrond, goed voor de gewrichten.
Tenminste als je de kant van de sporthal er niet bij neemt want daar is het doffe ellende: precies een openluchtzwembad. Reeds jaren vragen we aan het stadsbestuur om daar iets aan te doen, maar tevergeefs, het is geen voetbal (dus niet belangrijk genoegWenkbrouw ophalen) voor klachten gewoon op de link klikken:
Stadsbestuur Eeklo en dan eens goed van uw oren maken. Het is mede daarom dat we de sporthal omlopen via de baan en dan het park induiken, zo kom je aan 2,150km per ronde.
Ik was van plan om 10 km te doen vandaag met het oog op het druk weekend, tot het plots begon te regenen en er ook een vlaagje wind opstak( lluvia y viento: mi amor ), dit kon ik toch echt niet laten liggen, ik heb dan toch nog 14 km gelopen in 1 u 31'. lekker langzaam. Maar door veel in de plassen te lopen werden mijn Saucony Grind 2 terug goe nat, dus weer de truk met de duif: krantenpapier instoppen en morgenvroeg is al het water uit mijn schoentjes en in het gazetjeKnipogen goe hé, Tijd voor de mop van de dag ingestuurd door Marie-Roos Hallaert


StoerMan tegen zijn vrouwVerstomd
Hij: Laten we er een gezellig weekend van maken!
Zij:
Das een fantastisch idee!!
Hij: Goed, dan zien we elkaar maandag terug!!!


19:26 Gepost door RonKing in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.