28-11-09

Een zalig regenloopje van 2 uur

Vanmorgen om 9 uur in de gietende regen en met een temperatuur van 6°en samen met mijn schoonbroer Filip een regenloopje gehouden van een 2 tal uurtjes.
Normaal komen we zo een 10 tot 20 medelopers tegen in het weekend, nu hebben we welgeteld 1 iemand zien lopen en toen we aan de auto kwamen stopte er nog een jonge man van een jaar of 30 met lopen.
In de  eerste ronde van het Leen nu wel op de verharde baantjes en niet op de zachte buitenbaan (lees modderpoel)Verstomdnemen we altijd de afslag naar de achteringang richting Zomergem om dan via de brug de weg naar "Veldekes" en terug te nemen.
Normaal is dat beuken tegen de wind maar vandaag hadden we een betrekkelijk zacht zijwindje, (hoeveel pech kan een mens hebben op 1 dag doemme toch) ik heb hem liever op de kop (de wind hé).
Na 1 uur 16' stonden we terug en dóórnat aan de auto om onze 2 min drink- en plaspauze te houden. Niet te lang want het werd wel eventjes koud op sommige plaatsen. Terug het bos in voor de 2de ronde nu wel zonder achteruitgang, die lieten we letterlijk en figuurlijk links liggen en zowaar kwam het zonnetje eens door de wolken piepen.
Na 2 uur en 32 seconden stonden we terug, moe ,(tja) nat maar voldaan aan de auto en tijdens onze striptease stonden plots toch 2 gazelles naar onze gespierde Hebberig bovenlichaampjes te kijken. En mede daardoor kon het weekend van die 2 dames ook niet meer stukLachen
Mochten er nog geintresserden zijn die eens op zaterdag- of zondagmorgen wensen me te lopen stuur gerust een mailtje we vertrekken zo rond 9 uur en we lopen steeds ongeveer 2 uur aan een tempo tussen de 9 en 10 per uur.

12:51 Gepost door RonKing in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

bedankt voor de compagnie vanmorgen, twas gezellig. Hoe kan je een weekend beter starten met een duurloopje in regen en wind (of hoe zot moede zijn om in zo'n weer te gaan lopen)

Gepost door: Filip | 28-11-09

Prettig gestoord... zijn jullie zeker en vast ;-)) Ik zag het echt niet zitten om in dat weer te gaan lopen.Ook voor morgen (Ursel) geef ik forfait.Een weekendje lekker luieren moet ook eens kunnen hé!
Groetjes,Pat.

Gepost door: patricia | 28-11-09

Hola Ronaldo, wat leuk om zo te kunnen volgen wat je allemaal uitspookt. Volgens mij ben je al wat gestroomlijnder geworden, als je dat zelf bent tenminste op die foto. Wij missen je heel erg in de klas. Hopelijk ben ik één van die goede vrienden en niet dien ambetante mens (moeilijk hoor, belgisch schrijven). Mocht ik het mis hebben dan moet je het nu direct zeggen want anders zit je volgend jaar weer met ons opgescheept, want wij gaan waarschijnlijk het vierde jaar overdoen. Die duvels staan hier ondertussen nog steeds, maar die mag je nu niet meer drinken zeker ;-))

Abrazos y besos,
Isabel

Gepost door: Isabel | 30-11-09

De commentaren zijn gesloten.