25-11-09

Spaanse les

Gisteren na het lopen was ik bijna te laat voor mijn anderen hobby nl: Spaanse les.
Ik ben zo een 5 jaar terug begonnen met Spaanse les, ik zit nu in het derde jaar dus het gaat goedSchamen
Vorig jaar begreep ik maar voor de helft wat er in de klas werd verteld en met Pasen stond mijn besluit vast, Geen eindexamen meedoen ( kwestie van mijn kredieturen niet te verliezen) en mijn jaar opnieuw opnieuw doen. Ik was wel enkele goede vrienden kwijt maar ook verlost van de ambetantste mens van deze planeet, dus da kwam mij ook goed uit.
In mijn nieuwe klas zitten nu (buiten een zeer lieve juf) 4 vrouwen en 8 mannen, bij de vrouwen zitten er echt wel enkele zeer intelligente tussen.
Ik heb een laborante( tevens de vrouw van een buurjongen van vroeger) Een buurmeisje die ik in 30 jaar niet meer had gezien en die is nu onderwijzeres, een zelfstandige in de voedingssector (hmm lekker) en last but not least een pianospelende blonde holandaise, een schat van een mens, maar ik kan het niet laten haar te plagen (het is sterker dan mezelf, vergeef me Jeannet)
Over de mannen zal ik kort zijn: iedereen is duidelijk bij de les, de een al wat luider dan de andere, maar das nu al meer dan 35 jaar een vriend van mij dus ik ben hem reeds goe gewoon en zijn imitaties van Kris van den durpel zijn van zéér hoge kwaliteit, nu zijn Spaans nog Lachen

 

12:50 Gepost door RonKing in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.