24-11-09

Eeklo - Watervliet - Eeklo

Dinsdag 24/11 van het jaar des heren 2009
Normaal gezien had ik dit gisteren gelopen, maar de weergoden waren mij niet gunstig gezind. Ik kan best wat regen en wind verdragen maar het waren Engelse toestanden die ons landje teisterden.
Van bij ons naar de brug over de beruchte vaart in Watervliet, waar de jaarlijkse leopoldslopen(jan. 21.1km en feb. 27 km) plaats vinden en terug  is toch goed voor een 22.5 km. En dit aan een gemiddelde van 9.25/u een lekker vetverbrandingsloopje (?)Knipogen
De heenweg sterke meewind gelopen aan 9/u en raar maar waar de 11.25km terugtocht met zeer veel tegenwind aan 9.5/u. Als er iemand die dit leest dit kan uitleggen laat maar komen, want zelf begrijp ik het niet al te best hoe het komt dat ik steeds versnel bij een hevige tegenwind.
Het is toch bijna niet te doen hoeveel onozelaars er op de baan zitten, in de Molenstraat tussen Kaprijke en Watervliet bijna 2 keer  van de baan gereden, en dan nog een busje met van het speciaal onderwijs zo dicht bij het fietspad dat in haar slip-stream( ja het was toevallig een vrouw) mijn pet 30 meter werd weggeblazen. Ik loop steeds tegen het verkeer in zodat ik ze zie komen, maar weinig chaufeurs die uitwijken of inhouden voor een loper. doeme toch wat een hoop domme mensen op deze planeet!!

 

17:25 Gepost door RonKing in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

zot zijn doet geen zeer .....

Gepost door: Filip | 24-11-09

ik loop ook altijd vlugger bij tegenwind, da is omdat ge dan onbewust meer kracht zet...ofwel wilt ge er vlugger vanaf zijn :-)

Gepost door: Stofke | 24-11-09

hoi het is inderdaad gevaarlijk in het donker. als ik de weg op ga heb ik altijd een licht rond mijn buik, een rood knipperlicht in mijn linkerhand, en een reflekterend hesje aan. en dan moet je vaak nog oppassen voor auto's. soms zie ik dan nog lopers zonder enige verlichting en dat vind ik dan ook weer onverantwoord.

Gepost door: patrick | 28-11-09

De commentaren zijn gesloten.